Question 1:- What all information is required to start feed?

Answer:- We need as much information available about the products to publish the feed. Send us data in your desired format or check our Data Input Sheet format.

Question 2:- Are the Channels in Pack fixed or they are changeable?

Answer:- The Channels included in Googly Pack are not changeable rest all Channels can be replaced with website of your choice.

Question 3:- Does LeapFeed™ helps to update Missing Information in Feeds or Website?

Answer:- Yes, we provide additional services for adding missing attributes like UPC, manufacturer part numbers, keywords etc.

Question 4:- How much time is required to complete the Feed?

Answer:- The Feeds are processed and uploaded within 5 working days.

Question 5:- Can I upgrade to any other Package once subscribed?

Answer:- Yes, you can subscribe to other packages which are of higher value than the existing package subscribed. The upgrade should happen within 30 days of delivery of existing package.

Question 6:- What if we have more than 10,000 Products?

Answer:- We cater any volume of data, kindly contact us with all details for exact quote for your requirements.

Question 7:- Can I customize the package?

Answer:- Yes, you can customize your packages as per your needs. Like 8 uploads a month or your choice for online channels. The customization charges will be communicated and updated in the fees.

Question 8:- Does troubleshooting attracts extra Fee?

Answer:- If there are any errors in the feed it will be corrected without any extra fee. Changes by any Shopping Channel in future requiring changes in feed would attract extra fees.

Powered by D O T T